top of page
  • Marieke

DIY - Tile Stickers met Moonwallstickers
Ondanks dat ik zo van historische elementen hou, kon ik maar niet wennen aan de 150 jaar oude rode tegeltjes. Maar om ze er nou uit te slopen was ook zo wat. Dus toen ik van MOONWALLSTICKER hun vloerstickers mocht uitproberen was ik daar natuurlijk meteen voor de vinden! Een beetje sceptisch was ik wel. Maar na een paar weken stampen, glijden, stofzuigen, dweilen en you name it over de sampletjes op de drukste plek van de gang, en ze zaten nog steeds goed, was ik om. En ging ik aan de plak. Alle 300 tegeltjes. And I love it!! De gang is een stuk lichter en lijkt veel groter!


Click hier voor de collectie.0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page