top of page
  • Marieke

Een nieuwe look voor de eetkamer


Weg ermee! Even rust.

Heb jij dat ook? Helemaal enthousiast voor Kerstmis, een huis vol kerstballen en bling, maar dan zijn de feestdagen voorbij en ben je er helemaal klaar mee? Kom tweede kerstdag en mijn handen jeuken om alle zooi weg te halen. En dat deed ik dus ook.


Ik had zin in een nieuwe look voor de eetkamer. De kerstboom aan de muur zag er geweldig uit, het was de eerste keer dat er een echt donker wandkleed in mijn eetkamer hing en ik vond het super. Dus ik was blij toen Urban Cotton Amsterdam mij deze beauty stuurde ter vervanging! De foto voor Hanging Baskets is gemaakt in een van de vele oude, verlaten kolenmijnen in Duitsland, in een hal met misschien wel 1000 manden. Deze manden werden gebruikt als een soort kluisjes. De mijnwerkers hingen er hun kleren aan, waarna ze met ijzeren kettingen werden opgehesen. Aan het eind van de dag was ook direct te zien of iedereen weer veilig boven de grond was. Hoe cool is dat?


Ik besloot ook dat het tijd was om mijn eigen mand terug te brengen. Deze hanglamp van Maison du Monde is een van mijn favorieten. Het heeft een aantal jaren boven mijn keukeneiland gehangen, totdat ik daar een en ander veranderde. Maar ik heb miste hem! En de combinatie met deze wall hanging is gewoon perfect. Vind ik dan hè.


Rust in het kippenhok

2021 kon wat mij betreft niet snel genoeg komen (laten we hopen op gezondere tijden) en een frisse start helpt. Ik voel een opruim periode aankomen! De eetkamer is tenminste klaar voor 2021.


En jij?

0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page