top of page
  • Marieke

Hallway facelift met stickers!

Stickers die lang meegaan

Het is geen geheim dat ik mijn originele gangtegels haat (rood, echt meh). Het is ook geen geheim dat ik er stickers op geplakt heb (zie hier). En tot mijn grote verbazing zitten deze Moonwallstickers gewoon nog hartstikke goed! Ik had ze 18 maanden, continu op gelopen, meubels die in en uit verhuisden (iets met veranderdrang, risico van het vak), schoon gemaakt / gedweild zoals normaal (MET schoonmaakproducten), 2 kinderen, een echtgenoot en een puppy. Dus je zou denken dat deze stickers er niet meer uit zouden zien. Eerlijk gezegd valt dat dus 100% mee! Ja, lichte gebruikssporen (als je van dichtbij kijkt) maar ze hadden gemakkelijk nog wat langer kunnen blijven zitten.


Ik had zin in een verandering

Ik hou echter wel van verandering. Misschien lente kriebels of zo. Ik moet toegeven dat ik heb gekeken naar het opnieuw betegelen van de gang, met tegels die voor altijd zouden blijven liggen. Maar na overleg met een klusjesman kwamen we tot de conclusie dat er veel werk voor nodig was, de hele gangvloer moest worden verwijderd en opnieuw geëgaliseerd moest worden, en mijn huis zou dan minstens een week een stoffige bouwplaats zijn. En al dit werk was natuurlijk ook niet bepaald gratis.


Hal Facelift

Dus Moonwallstickers kwam tot mijn redding en zorgde voor een nieuwe ronde stickers voor een complete facelift van mijn gang. Ik koos voor het ontwerp 'Valencia' (omdat ik ons plekje daar zo mis) voor de ultieme mediterrane lente-look. En ik vind het top. En het is zoooo makkelijk. De stickers plakken zonder bobbels en je haalt ze er zo zonder residu af.


Kijk maar naar mijn filmpje voor de before, during & after!


Afgezien van de ongelooflijk spierpijn van het hurken om 800 en nog wat stickers op te plakken, was deze make-over een fluitje van een cent! Moonwallstickers heeft een enorme selectie tegelstickers (met of zonder vloerafwerking, bekijk hier mijn blog over mijn toiletmuurstickers).


Dus als je een klein budget hebt, huurt of gewoon graag van sfeer wilt veranderen (ik zeg niks), kijk dan hier voor hun collectie!
Before and after


0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page