top of page
  • Marieke

House of Nature Decorations U-vorm tafeltjes - hoe handig!


Nieuwe obsessie

Ik heb een nieuwe obsessie. Nou ja, ik ben altijd wel een beetje geobsedeerd geweest van leuke tafeltjes... dat wel (busted). Wie niet! Maar pas sinds kort heb ik het fenomeen u-vormige salon tafeltje ontdekt. Have I been living under a rock or what?


HOE HANDIG!!

Even uitleggen, zodat je precies weet waar ik het over heb, dit zijn dus bijzet tafeltjes (of salon tafeltjes) met pootjes in U-vorm zodat je die onder de bank kan schuiven. En daardoor dus er heel handig bij kan, en het ook nog eens minder plek in neemt. Super slim!


Diegene die mij al langer volgen weten wel dat ik van lekker borrelen hou. En gezellig samen op de bank met een wijntje en een knabbeltje is toch wel het ultieme geluk! En dan is het dus mega handig als je je glas binnen hand bereik ergens kan neerzetten.


House of Nature Decorations

Het kan zelfs NOG handiger! Mijn nieuwste ontdekking, bij deze gave tafeltjes van House of Nature Decorations, kan je zelfs het blad er van af halen! Slim!!! Deze set heet Koltur en maakt deel uit van de nieuwe collectie. Even in de keuken alle lekkere knabbeltjes erop zetten, en hoppa, geserveerd! Kind kan de was doen. Maar ook mijn laptop past er op, mijn tijdschriften, kopjes thee en wat je dan ook maar bij de hand wilt hebben.


Doen!

Ik zeg doen. Ze staan nu een aantal weken bij mij in huis en heb er al zoveel plezier van gehad! Ik verander regelmatig het decor in mijn huis, hazards of the trade, en mijn man is daar redelijk onverschillig over. Maar over deze House of Nature Decorations tafeltjes was hij errug enthousiast! "Die blijven hoor, Mariek!'. Nou dat dus. Officieel goedgekeurd.


Check hier waar je deze toffe u-vormige salontafeltjes set Koltur kan kopen!0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page