top of page
  • Marieke

I like it here - print op doek

Kunst voegt persoonlijkheid toe aan een ruimte

Het is geen geheim dat ik gek ben op kunst. En dan vooral kunst waarin je altijd weer wat nieuws ziet. Goed gekozen stukken voegen meteen persoonlijkheid toe aan een ruimte. Ik was op zoek naar iets voor in mijn woonkamer. Voor een groot kunstwerk aan de linkerkant van mijn schouw, zodat de aandacht die kant op getrokken werd, in plaats van naar het lelijke grote zwarte monster (de tv) aan de andere kant van de schouw.


Ik had al een kunstwerk van DB Waterman via Werk aan de Muur. Al haar werken spreken mij enorm aan. Ik had deze artiest dus ook meteen in gedachten en ging op zoek bij Werk aan de Muur. Ik ben groot fan van het materiaal gebruik van Werk aan de Muur, en dan vooral de print op doek. Het is zulke mooie kwaliteit, de kleuren zijn levendig, het bijpassend frame echt top en bovendien kan je doeken makkelijk wisselen (als je dat zou willen) en akoestische panelen toevoegen.


Mijn eerste DB Waterman kunst werk - Anyway the wind blows:


I LIKE IT HERE

Ons plafond is hoog. Dus dit moest een grote maat worden. Het kunstwerk is 1.20 bij 1,20 en ik had het niet beter uit kunnen zoeken (al zeg ik het zelf haha). Het was snel geleverd en het in elkaar zetten is echt een fluitje van een cent! De titel 'I LIKE IT HERE' sprak me meteen aan. Precies de boodschap die ik wil overbrengen in mijn woonkamer met kunst! And I do like it there! In fact, I LOVE IT! Zeg nou toch zelf... staat top nietwaar?Super easy


Wanneer je iets moois binnenkrijgt wil je het meteen laten zien toch? Niks zo irritant als uren moeten fröbelen met handleidingen, installatiematerialen, gereedschap etc. Niet met dit print op doek hoor, super easy. Kijk maar.


Eerst zet je de hoeken vast met de bijgeleverde hoekjes en inbussleutel. En dat is zo gepiept! Het doek er in zetten is ook heel makkelijk. Het wordt geleverd met een stevige onzichtbare rand van plastic, die je zo in de gleufjes steekt. Dit zorgt er meteen voor dat het doek glad getrokken wordt. Bovendien haal je het er zo weer uit, zonder het frame uit elkaar te moeten halen, mocht je het doek een keer willen wisselen voor een andere keuze. En dan is het een kwestie van je kunst een mooi plekje te geven! En de ruimte af te stylen. Ik koos er voor mijn print neer te zetten, maar het is ook heel makkelijk op te hangen met het bijgeleverde ophangsysteem.


Werk aan de Muur heeft een enorme collectie aan kunstwerken. De keuze is reuze. Als print op doek niet jouw ding is, dan zijn er ook andere materialen om uit te kiezen. Laat me weten wat je van mijn keuze vindt? Laat maar een berichtje achter!0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page