top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @andrea_groot


🇳🇱Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?

Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft stel ik Instagram influencers tien vragen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee! Hier komen de ongefilterde antwoorden.

Andrea de Groot


Als eerste is Andrea de Groot (@andrea_groot) aan de beurt. Mijn insta bestie, en sowieso al zo gek als een deur. Dus wie kan ik beter rare vragen stellen?


Andrea heeft een grote passie voor interieur en schrijven, valt soms geen touw aan vast te knopen maar je mag aannemen dat alles wat ze aanpakt, ze met vol enthousiasme doet. Ze is vooral bezig als Content Creator, blogger en Instagrammer, en deelt plaatjes van het leven en haar jaloersmakende interieur.


Aan haar stelde ik de volgende vragen!


1. Als je mocht kiezen tussen twee super powers, onzichtbaar zijn or kunnen vliegen, wat zou je kiezen?


Vliegen! Ik droom al sinds ik klein ben met regelmaat dezelfde droom. In die droom spring ik vanaf de grond omhoog en vlieg ik zo weg! Zonder te wapperen maar gewoon als een soort van superman maar dan zonder arm vooruit vlieg ik! Het is een hele fijne droom dus laat mij maar vliegen, lijkt me te gek!


2. Stel je voor, je krijgt een olifant. Je mag hem niet weggeven of verkopen. Wat ga je er mee doen?


Opeten? Haha! Nee dan verhuizen we en zetten we Dombo in een wei. Elke dag even ritje op de rug van Dombo lijkt me wel wat. Dit is wel een hele rare vraag Marieke 😊


3. Wat vind je van tuinkabouters?


Leuk, ik heb er jaren een in de tuin gehad. Ken je dat verhaal van die tuinkabouter die op reis ging? Dat vind ik tof en wil ik ook nog wel eens doen, op reis met een tuinkabouter.


4. Van welke beroemdheid zou je willen dat het familie was?


Oh tricky! Ik zou nu iets moeten roepen als moeder Theresa of zo maar sorry dan ga ik toch voor Sissi! Eigenlijk wil ik gewoon Sissi zijn maar dat was de vraag niet hè.


5. Bikini briefs, boy leg, cheeky, g-string of oma onderbroekjes?


Ik draag strings, hele simpele makkelijk zittende strings, niet met een koordje maar van katoen. En ik draag hipsters. Ik heb niet veel met lingerie, heel gek want ik heb er wel jaren geleden een winkeltje in gehad.


6. Je bent net oma geworden. Hoe beschrijf je jouw baan aan een kleuter?


Oma verkoopt praatjes. Erg lastig deze vraag! Ik denk dan toch dat ik zou uitleggen dat ik mooie foto’s maak van spulletjes voor mensen. In hele simpele Jip en Janneke taal. Het is een kleuter tenslotte 😉


7. Een pinguïn loopt NU je huiskamer binnen met een sombrero op. Wat zegt hij en waarom is hij bij jou?


Winning that ticket, Rose, was the best thing that ever happened to me… it brought me to you … You must do me this honor, Rose. Promise me you’ll survive. That you won’t give up, no matter what happens, no matter how hopeless. Promise me now, Rose, and never let go of that promise.” De pinguïn kwam met deze indringende boodschap voor mij zodat ik doorga tot het bittere eind. Zoiets? {Editor note: What the?😂}


8. Wat doe je liever; confetti boeren of een glitter scheet laten?


Glitterscheten! Ik hou niet van boeren of boerende mensen. Nu lijkt het net alsof ik wel van scheten hou hè. Maar ik moest kiezen dus doe mij die glitter maar 😊


9. Stel, je mag maar 1 vervoersmiddel kiezen voor de rest van je leven; een ezel of een giraffe. Waar ga je voor?


Een ezel! Heb je toch veel meer aan. Een giraffe is gewoon moeilijk om een gesprek mee te voeren. Moet je eerst die rug op en dan ben je al half kapot. Dan nog doorgeven waar je heen wilt, nee doe mij die ezel maar.


10. Wat is het perfecte moordwapen en waarom?


Een ijs pegel! Ik heb er altijd een in de vriezer liggen. Voor noodgevallen. Snap je wel toch. Red ik het niet tot de vriezer dan zet ik mijn dijen in. Ja, ik kijk te veel films waarschijnlijk.


Mag ik echt maar tien vragen stellen?


Andrea: Astu! Mafkees! 😊


Wie is hier nou de mafkees...


By the way, mochten jullie meer van Andrea willen lezen, kijk dan eens op haar blog! Uren entertainment valt daar te vinden.Happy reading!

0 opmerkingen

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page