top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @casakrullenbol

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


In 2020 stelde ik influencers al idiote vragen en in 2021 gaan we gewoon lekker door! In de rubriek #mariekedurft stel ik influencers in de interieur wereld tien vragen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!


Volg je @casakrullenbol al op Instagram? Nee? Chop chop! Ga dat meteen doen! Shanti, met idd een jaloersmakende bos krullen, heeft een unieke stijl, zit boordevol energie en komt altijd wel met wat nieuws. Ik vind het hartstikke leuk dat zij mijn rare vragen wil beantwoorden!

Hier komen Shanti’s antwoorden!


1. Heb je een geheim talent? Kun je het nu doen?

Jaa, ik maak vaak de gekste woordencombinaties. Woorden die helemaal niet bestaan, maar die wel duidelijk de lading dekken van mijn verhaal. Volgens mijn man Ronald moet ik het Shanti woordenboek binnenkort uitbrengen!

2. Welke naam gaf je als kind aan je favoriete speeltje of knuffel?

Ronald…ik heb hem nog steeds haha

3. Hoe lang kijk je in de spiegel als je alleen in de lift staat?

Totdat de lift weer open gaat. Even snel nog mijn haar goed doen en kijken of er niets tussen mijn tanden zit. Maar wel als ik helemaal alleen in de lift sta, anders durf ik het niet.

4. Met welke filmster zou je jezelf kunnen vergelijken?

Mag ik het ook zijn wie ik altijd wilde zijn? Dat is namelijk Storm van de X-men. Ik was vroeger zo fan van die films en vond haar zo cool dat zij kon vliegen en het weer kan bepalen! Dus als ik een personage uit een film mag zijn, dan is dat zeker Storm en zou ik het hele jaar door de zon laten schijnen.

5. Wie mag jou wel komen verrassen met een beschuitje?

Oehhh dat zijn wel meer mannen hoor, maar als ik het voor het kiezen heb ga ik voor de god Thor, of te wel Chris Hemsworth. Wat is hij lekkerrr! Ik zou wel meer van hem willen dan alleen een beschuitje….


6. Wat is je favoriete onliner uit een film?

Hakuna Matata!

Ik houd zo van die film. Toen ik zelf nog jong was heb ik The Lion King tig keer gezien en moest elke keer weer janken bij het moment dat Mufasa doodgaat. Nu kijk ik hem met mijn kids, zo leuk!7. Wat is het vreemdste voorwerp in je huis?

Een honkbalknuppel. Die ligt naast ons bed aan Ronalds kant. Het is het idee dat als er inbrekers binnen komen hij die met een honkbalknuppel neerslaat. Daarnaast is de honkbalknuppel er ook om alle toekomstige vriendjes van onze dochter, Zoë, weg te slaan, aldus Ronald (en blijven ze weg tot ze tenminste 30 jaar is, arme Zoë)

8. Ben je wel eens zonder onderbroek de deur uitgegaan?

Haha nee, is het aan te bevelen?


9. Als je een combinatie van drie dieren zou zijn, wat ben je dan? En hoe heet dat?

Een vogel, dolfijn en een aap. Een vogel omdat ik dan overal heen kan vliegen. Een dolfijn omdat ik de wereld onderwater kan verkennen. Een aap omdat ik dan lekker van boom naar boom kan slingeren en de hele dag kan spelen. Mijn naam zou zijn: bimophin

10. Zijn vrouwen intelligenter dan mannen?

Ik denk dat intelligentie gelijkwaardig is tussen man en vrouw. Zowel mannen als vrouwen hebben hun eigen talenten. Maar soms kan een vrouw wel net iets slimmer zijn in bepaalde dingen dan een man, zoals organiseren en plannen (dat is tenminste wat thuis opvalt ;))

Jemig Shanti, een honkbal knuppel! Nou ik zal tegen mijn zoon zeggen uit de buurt te blijven van jouw dochter!! Meer weten van Shanti? Volg haar op Instagram!


Meer #mariekedurft interviews vind je hier!0 opmerkingen

Комментарии


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page