top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @dwingel_life


Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


In 2020 stelde ik influencers al idiote vragen en in 2021 gaan we gewoon lekker door! In de rubriek #mariekedurft stel ik influencers in de interieur wereld tien vragen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Ik ben gek op boerderij verbouwingen. Instagram nieuwkomer @dwingel_life heeft een droom boerderij met van die super gave authentieke details waar ik zo gek op ben. Haar wil ik wel wat beter leren kennen! En hoe beter dan met wat idiote vragen?


Lees verder!


1. Zou je je kind of huisdier ooit vernoemen naar een celebrity?


No way! Ons huisdier noemen we Poes, dat is lekker duidelijk. Onze dochter heeft een oud Hollandse naam die we heel mooi vonden, dat was vooral belangrijk. We hebben trouwens wel even gekeken welke BN’ers ook deze naam hebben, dat gaf geen reden om een andere naam te kiezen.


2. Je hebt haast, zou je stiekem voordringen in de winkel?


Ik heb het geweldige talent om altijd de verkeerde kassarij te kiezen. Als ik zou voordringen is vast net het papier van de bonnetjes op en is het tijd voor een wissel van caissière.


Lang leve de zelfscan kassa, al heb ik daar ook bijna altijd controle van mijn boodschappen. Ik denk dat ze mij zo lang mogelijk in de winkel willen houden omdat ze me zo gezellig vinden 😁.3. Heb je wel eens een wildvreemde gezoend?


Als je je netjes hebt voorgesteld ben je toch geen wildvreemde meer?


4. Met welke filmster zou je jezelf kunnen vergelijken?


Ik ben vooral mezelf, maar hoop zeker wat weg te hebben van presentatrice Evi Hanssen. Ze komt authentiek over, schuwt moeilijke onderwerpen niet en staat positief en open in het leven. En als ik er over een paar jaar ook nog zo mooi uit zie, dat lijkt me wel wat.


5. Zou je een maand lang elke dag je favoriete eten kunnen eten?


Geen probleem! Mijn lievelingseten is quiche, bij mijn afstuderen zongen mijn huisgenoten er zelfs een lied over. Met quiche kan je alle kanten op. Als ontbijt, lunch en avondeten, kom maar doorrrrrrrr….


6. Welk accent kun je echt feilloos nadoen (vind je zelf)?


Geen één 😕. Mijn man spreekt ook Drents, maar ik versta veel mensen hier eigenlijk niet zo goed en gok dus vaak maar wat ik moet antwoorden. Daar krijg je soms hele vreemde gesprekken van…


7. Wanneer heb je voor het laatst iets geoefend in de spiegel?


Vanochtend nog mijn fit girl pose, ondanks het vele oefenen voor de spiegel kom ik nog niet in de buurt van een fit girl 🥴.


8. Wat is de vreemdste aankoop die je hebt gedaan op het internet?


Sinds we in een dorp wonen koop ik bijna alles online. Kleren, spullen voor in huis en stapels luiers. Maar vreemde dingen koop ik nooit, als ik het nodig heb is het toch niet vreemd. Wel mag ik graag struinen op marktplaats voor oude bouwmaterialen, speelgoed of leuke accessoires.


9. Wat is het beste excuus voor te laat komen dat je hebt gehoord of gebruikt?


Hé! Hier ben ik. En dan verder geen uitleg geven. Blijkbaar had je een andere prioriteit dan eerder vertrekken.


10. Wat is de slechtste modebeslissing die je ooit hebt gemaakt? Heb je er een foto van?


Als puber ben ik een tijd Gothic geweest met paars & oranje haar. Maar als goede puber ontweek ik ook alle camera’s. Jammer genoeg heb ik er dus geen foto’s van. Het duurde trouwens maar kort, de meeste goths en alto’s waren ook wat somber terwijl ik juist vrolijk van aard ben. Daarna werd ik kakker en lid van een studentenvereniging. Maar gelukkig weet ik inmiddels prima wie ik ben.


Super leuk om meer te leren over @dwingel_life! Volg haar op Instagram voor kiekjes van haar toffe boerderij!!


Meerdere #mariekedurft interviews lees je hier!0 opmerkingen

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page