top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @industrieelchique

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?

Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Een de eerste interieur accounts die ik volgde op Instagram was die van Michèle (@industrieelchique). Een stijltje die me enorm aanspreekt en dan is ze ook nog eens een moeder van vier kinderen die het op de een of andere manier toch voor elkaar krijgt om continue tof bezig te zijn met haar huis zonder de kids te laten verhongeren. Hulde! Wat zou zij van mijn gekke vragen maken?


Deze vragen stelde ik aan haar:


1. Zou je liever vloeiend tien talen spreken of uitblinken in elk muziekinstrument?

Doe maar in elk muziekinstrument. Muziek is namelijk een universele taal. Automatisch spreek ik dan ook meerdere talen.

2. Wat zou je willen zijn als je moest kiezen: een supermodel, een genie, of super rijk?

Das niet moeilijk: super rijk. Dan kan ik altijd super mooi zijn en genialiteit kopen.

3. Stel je werkt in het circus; wat is dan jouw baan?

Waarschijnlijk iets met een dier. Doe maar een olifant. Of iemand die in de trapeze kan klimmen en van die stoere trucs kan doen.

4. Wat was het coolste decennium?

De jaren ’90. Dat waren mijn tienerjaren. Vooral de muziek die tijd. De opkomst van de house muziek. Geniaal! Als ik ga hardlopen zet ik die muziek dan ook nog graag aan! De Party Animals en Charly Lownoise and Mental Theo; dat klinkt toch geniaal.

5. Als je weg kon komen met een misdaad, zou je dat doen? En welke misdaad zou dat zijn?

Het overvallen van een bank. Ik vind de Oceans Eleven films fantastisch. Dan ben ik zo’n super lenige vrouw die ongezien de meest spectaculaire stunts kan doen.

6. Heb je belachelijke doelen in het leven?

Nee eigenlijk niet. Heel zoetsappig: dat mijn familie gezond en gelukkig is. Oh ja ik heb wel een bucketlist. Bungee jumpen staat daar bijvoorbeeld op of wakker worden op een bounty strand.


7. Wie zou de ergste persoon zijn om mee vast te zitten in een lift?

Chucky. Die pop vind ik heel erg eng. Daar krijg ik gewoon nog steeds nachtmerries van.

8. Als je op een ochtend wakker wordt en je realiseert dat je ineens in een man veranderd was, hoe zou je dan je dag doorbrengen?

Serieus? Dat zou wel echt kl.t. zijn 😜 Denk toch dat ik de hele dag in bed zou blijven. Hopen dat de dag snel weer voorbij is. Het is toch wel lekker om vrouw te zijn.

9. Als je een Disney-personage zou kunnen zijn, wie zou je dan zijn?

Malificent! Gewoon een keertje heel gemeen en slecht kunnen zijn maar dan wel gelijk in het figuur van Angelina Jolie.

10. Zou jij koningin kunnen zijn?

Ik ben thuis al de koningin hahaha. Ik heb een koning en 3 prinsen om mij heen ☺️ Maar serieus; ik zou het niet kunnen. Het is iets waar je mee moet leren leven, denk ik. Je hebt er niet om gevraagd. Ik vind de vrijheid die ik nu heb wel erg fijn.

Geniaal koningin Michèle! We zijn weer heel wat wijzer! Meer weten van Michèle of wil je gewoon haar jaloersmakende interieur zien? Volg haar dan op Instagram!


Lees alle andere Marieke durft blogjes hier.


0 opmerkingen

コメント


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page