top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @little_dolce_bedandbreakfast

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


In 2020 stelde ik influencers al idiote vragen en in 2021 gaan we gewoon lekker door! In de rubriek #mariekedurft stel ikinfluencersin de interieur wereld tien vragen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!


Ik ben toch zo jaloers op Joelle (@little_dolce_bedandbreakfast)! Zij woont in het prachtige Lecce, met een mooie Italiaan, twee kleine half Italiaantje in de maak, en runt een B&B zo fantastisch mooi, ik kan echt niet wachten om die te bezoeken. Helaas pindakaas staat er zo’n stom virus in de weg. Anyway, ik had dus wel de kans om Joelle te strikken voor mijn gekke vragen!


1. Voor welke gast zou je alle bestaande reserveringen eruit gooien zodat die toch kon komen logeren?


Voor jou! Haha nee geintje, ik denk voor niemand! Ik vind dat echt een slechte service, maar als ik toch iemand moet kiezen dan zou ik wel eens Ryan Gosling of Johnny Depp in de b&b willen ontvangen. En dat ze dan lekker undercover aan het ontbijt zitten en ik ook, tegenover de andere gasten, doe alsof mijn neus bloed. Lijkt me mega grappig.2. Lecce, zo romantisch, wat is het meest romantische Valentijns cadeau dat je ooit gekregen hebt?

Whaha, zijn er mannen die romantisch zijn? Nog nooit een leuk cadeau met Valentijn gehad. Mijn huidige Italiaanse vriend vindt ook dat cadeautjes spontaan moeten komen en niet met een commerciële dag. Zo Italiaans is hij blijkbaar niet... Oh en die spontane cadeautjes blijven ook vaak uit hoor haha.


3. Ben je tevreden met je pasfoto op je rijbewijs? Laat zien!

Oh nee help! Dat is echt de aller aller aller lelijkste foto die er ooit van mij gemaakt is. Je kunt op paspoort foto’s zo lekker zien hoe niet symmetrisch je gezicht is. Als je mensen een slecht of naar zelfbeeld wilt geven, laat ze dan een paspoortfoto maken haha. Je begrijpt dus wel dat ik die foto niet laat zien.


4. Zijn vrouwen intelligenter dan mannen?

Tuurlijk! Zoals Beyonce zegt: Who run the world? Girls!! En achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw. Ik denk dat vrouwen sneller een paar stappen vooruitdenken dan mannen. Vooral in het huishouden. Ik lach me soms rot om Riccardo die dan weer wat geks in huis doet, terwijl hij op zijn werk de meest ingewikkelde problemen oplost. Dan vraag ik ook aan hem of hij wel echt helikopter ingenieur is en of hij wel echt de leiding heeft over de kwaliteitscontrole. Dan moet hij ook hard lachen.


5. Als jij een pasta was, wat zou je dan zijn?


Mwhahahaha voor pasta kun je me wakker maken! Een super lekkere linguine pasta of de typische pasta uit Puglia: sagne ‘ncannulate. Ja spreek dat maar eens goed uit. En dan uiteraard gemaakt door mijn eigen Italiaanse topchef Riccardo. Ja dat kan ik gewoon niet anders omschrijven, dat moet je komen proeven hier in Lecce.


6. Tegen wie moet je eigenlijk nog sorry zeggen? (Doe maar gelijk dan!)


Gelukkig tegen niemand. Als er misverstanden zijn of discussies dan wil ik dat altijd gelijk uit de weg helpen en oplossen. Ik kan daar niet zo goed tegen, maar neemt niet weg dat ik ook heel pittig kan zijn hoor.


7. Als je een jaar op een onbewoond eiland zou worden gedropt, welke 2 dingen neem je in ieder geval mee?


OMG wanneer kan iemand me droppen? Lijkt me heerlijk! En ik neem dan wat dropjes en zonnebrand mee. Je kunt maar goed voorbereid zijn voor een mooie bruine huid toch?! En de dropjes hoef ik niet uit te leggen als Dutchie zijnde he?


8. Like je wel eens berichten die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt?


Ja, ik like automatisch te snel posts. Ik word bijvoorbeeld knettergek van al die posts over dat geurwolkje. Sorry als ik nu iemand tegen zijn benen aan schop, maar ik kan niet voorstellen dat iedereen dat nou echt zo lekker vindt. Te over gepromoot volgens mij.


9. Hangt de wc-rol bij jou thuis met het papier tegen de muur of juist niet?


Nee echt niet! Dat trek ik niet. Ja ik ben zo’n gekkie waarbij de wc-rol dus netjes met de print bovenop moet zitten en perfect moet hangen. Scheefhangende wc-rollen haat ik ook.


10. Is er iemand die je perfect kunt nadoen?

Nee ik niet, maar mijn vriend kan onze teckel goed na doen als hij slaapt: hij snurkt net zo hard.


Ik heb ineens een briljant idee; wat nou als je de B&B leeg gooit voor mij én Ryan Gosling en Johnny Depp??? Dan ben ik er meteen hoor! Sowieso hoef je niet erg moeite doen om me over te halen. Ik kom Riccardo's pasta eten!


Als je er niet tegen kan om de meest jaloersmakende plaatjes van Joelle's B&B en het mooie Lecce te zien, moet je haar vooral NIET gaan volgen. Maar ik raad het je aan, want haar feed is te gek! Volg haar hier op Instagram!


Andere #mariekedurft interviews vind je hier!0 opmerkingen

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page