top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @living_with_stefania


Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?

Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Ben zo blij dat nieuwkomer Stefania (@living_with_stefania) mee wilde doen aan deze rubriek! Niet alleen heeft ze echt een toffe en unieke woonstijl, het is gewoon een super leuk mens! Ik lig elke dag in een deuk. En hoe belangrijk is dat! Lol op social media! Hoe dan ook, ik weet zeker dat wanneer deze gekke corona tijden voorbij zijn, wij een keertje moeten gaan stappen, Stefania. Lijkt me een ‘must do’.


Aan haar stelde ik de volgende vragen!

1. Wat is de meest sexy en minst sexy naam?


Ik dacht ik google de meest sexy naam even, maar op nummer 1 en 2 stonden al gelijk de Italiaanse namen van 2 exen 😅🙈 zegt genoeg over het level van sexyness...


Minst sexy naam...uhm....ik moest me ooit voorstellen aan een jonge, bloedmooie meid van ongeveer 25, toen ze haar naam zei dacht ik dat ze een grapje maakte ...Truus...😲.........ik zeg even niks.


2. Welke geheime samenzwering zou je willen beginnen?


De GGNL zou ik beginnen..... Geheime Genootschap Nutella Lepelaars... daarentegen zou ik er dan weer geen geheim van maken🤔, dus daar sla ik de plank volledig mis..🙄


Ik bedenk me net, ik woon in de Lepelaarstraat, kan geen toeval zijn 😆


3. Wat is onzichtbaar, maar je zou willen dat mensen konden zien?


MIJN SIXPACK FOR SURE!! 🙌😅


4. Waar zullen mensen over 40 jaar nostalgisch over zijn?


Een houten decoratie laddertje met een balletjes lichtsnoer eraan..🤦‍♀️..begrijp je!!

(Hoop nu geen vijanden te krijgen😯)


5. Jij bent stewardess. Wat zijn de ongeschreven regels van waar je werkt?


Bellen voordat we erin gaan en even doortrekken ....klinkt spannend, is het niet, maar ik laat jullie graag in die waan. 😅

6. Als dieren konden praten, welk soort zou dan het meest grof in de bek zijn?


Een Mozambikaanse Spuwende cobra met Gilles de la Tourette


7. Wc-papier, overhang of onderhang?


Geen hang.....ik heb een bakje staan met geknipte stukjes van de weekfolders. Ik veeg graag mijn billen met de aanbiedingen. Folder van de Lidl is favoriet...

8. In één zin, hoe zou je het internet samenvatten?


Een wereldwijd netwerk gebaseerd op mijn brein 🤔

9. Hoeveel kippen heb je nodig om een olifant te doden?


Ligt eraan of de giraf miauwt, anders precies 3...

10. Wat is het meest gênante wat je ooit hebt gedragen?


Ik wilde persé vroeger zwarte pantykousjes (voor de duidelijkheid, dit zijn panty's tot net ONDER je knie) hebben met nog zwartere stipjes erop.... ook wilde ik dat nepleren grijze rokje (2 maten te groot) die tot BOVEN mijn knieën kwam....Ik heb er zo enorm over lopen zeuren..


Prima zei mijn moeder, maar dan trek je het aan ook! ...BIJ ELKAAR!! ...ik was begin pubertijd....🙄🔫


Nou Stefania, ik neem mijn wc rolletje wel mee als ik bij jou op bezoek ga! Wil je de onzichtbare 6-pack van Stefania bewonderen? Volg haar dan op Instagram!0 opmerkingen

Commentaires


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page