top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @mindy_schroor

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Nou ben ik wel heel benieuwd wat Mindy Schroor (@mindy_schroor) ons te vertellen heeft! Op Instagram maakt ze furore met haar kleurrijke en gedurfde interieur, en vindt ze niks te gek! Zou ze op gedurfde en gekke vragen ook met volle overgave er op in gaan??


Aan haar stelde ik de volgende vragen!

1. Jouw interieur is lekker kleurig. Leg eens aan een blind persoon de kleur roze van jouw bank uit.

Bij de kleur van mijn bank moet je denken aan de warmte van een houtkachel op een winteravond en het gevoel wat je krijgt bij de eerste slok volle rode wijn. Dat is tenminste als je van deze kleur houdt. Anders is het misschien meer het gevoel van 'een klap tegen je kop waarna je met je vingers voelt dat het bloedt...'.2. Beoordeel jezelf op een schaal van 1 tot 10 hoe raar je bent en leg uit waarom.


Ummm een 1, ik ben helemaal niet raar. Tegen mezelf praten, heel hard vals zingen, gekke bekken trekken, dansen in de auto... Dat doe ik alleen maar als ik denk dat niemand kijkt. Zo doen we het bijna allemaal toch? 😊


3. Vecht je liever tegen een eend ter grootte van een paard, of 100 paarden de maat van een eend?

Ik ga toch liever voor 1 tegenstander dan voor 100. Dat vind ik een stuk overzichtelijker. Maar dat wordt geen vechten hoor. Ik heb heel lang paard gereden én heb ik vroeger bij een vogelopvang gewerkt. Dus ik zal die eend wel even temmen!

4. Als je de credits kon jatten voor een groot kunstwerk, lied, film, boek etc welke zou je dan kiezen?

Uhmm ik zou de credits voor de Mona Lisa wel leuk vinden. Ten eerste natuurlijk een geweldig werk maar dat ik dan de enige zou zijn die weet waarom ze lacht lijkt me nog het leukste!

5. Zou je ons je 'Onlangs afgespeeld'-lijst op Spotify laten zien op een Instagram post?


Dat wordt lastig want ik heb geen Spotify... Ok, misschien ben ik toch iets raarder dan ik dacht! Ik luister altijd naar de radio want ik hou van het gezwetst tussendoor. Als ik een specifiek nummer wil horen doe ik dat via youtube. Maar aangezien ik nooit de namen weet van artiesten en nummers, moet ik het liedje voorzingen. En dat kan dus alleen als niemand kijkt.

6. Waarom is een tennisbal fuzzy?


Een tennisbal is fuzzy zodat je er ook mee kunt knuffelen duh!

7. Wat is het dichtst bij echte magie?


Dat moet tequila zijn. Een paar glaasjes en je verandert in een supermodel die de interessantste verhalen te vertellen heeft en als je geluk hebt ook nog kan vliegen.

8. Wat is het meest nutteloze talent dat je hebt?


Ik heb altijd geleerd dat elk talent waardevol is. Dat zei mijn vader vroeger tenminste altijd als ik ‘m liet zien welke letter ik had gepoept.

9. Wat is de domste manier waarop je ooit gewond bent geraakt?


Mja, dat zal wel zijn toen ik na een ongeluk met een dubbele beenbreuk in het ziekenhuis lag en ik 's nachts dacht dat ik wel even een wandelingetje kon maken om uit het raam te kijken. Heeft me een flink litteken opgeleverd om de druk van mijn opgezwollen been te verhelpen.

10. Zou je liever praten met landdieren, dieren die vliegen of dieren die onder water leven? En waar gaat je gesprek dan over?

Ik praat dagelijks met mijn dieren. Tja, waar gaat zo’n gesprek dan over? Gewoon de dagelijkse dingetjes. Ik vraag of ze lekker geslapen hebben. Of ze zin hebben in wat lekkers. Of ze het ook zo stom vinden dat die toffe blouse ineens uitverkocht is. Landdieren dus. Eventueel zouden vliegende dieren ook prima zijn maar die heb ik niet. Onderwater kun je niet praten dus dat zou onnozel zijn.

Nou een beetje maf ben je wel hoor Min! Volg meer van Mindy via haar Instagram account of haar website!


me

0 opmerkingen

Commenti


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page