top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @pureblackstyling

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


In 2020 stelde ik influencers al idiote vragen en in 2021 gaan we gewoon lekker door! In de rubriek #mariekedurft stel ik influencers in de interieur wereld tien vragen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!


Nu is de beurt aan Daphne (@pureblackstyling). Daphne is een van mijn trouwe volgers, oprecht, stylish en heeft een hele goede smaak! Haar feed is echt prachtig, ga maar snel kijken. Maar niet voordat je eerst haar antwoorden op mijn belachelijke vragen hebt gelezen!


1. Als een man kon binnendringen in het vrouwelijk brein, wat denk je dat hem het meest zal verbazen?


Hahaha, goede! Ik denk dat mannen echt heel erg verbaasd zijn van de drama die wij kunnen spuien. Mannen zoeken dan daar graag de oplossing voor, maar wij willen gewoon even klagen of zeuren, toch!?


Als het over mij gaat denk ik dat mensen en ook mijn man zich enorm verbaasd over wat ik wel allemaal niet wil doen in een dag. Mijn to-do list is echt eeeeeindeloos en is er iets gedaan dan komen er weer 2 dingen bij! 😅


2. Als de politie je huis zou doorzoeken, welk object hoop je dat ze niet vinden?


Kan ik deze vraag gewoon overslaan!? Ik heb niks echt beschamends, alleen gooien we altijd de luiers de trap af, zodat we niet boven op de kamertjes zo'n stinkende luieremmer hoeven te zetten. Zo’n luier of 2.... kunnen er soms de hele dag liggen omdat ze eigenlijk direct de kliko in hadden gemoeten.


3. Wat was als kind je droomberoep voor later?


Ik zag mezelf altijd in een ‘centrum’ werken... daarmee doelde ik op een boekenwinkeltje oid, maar dan in een overdekt winkelcentrum. Erg interessant natuurlijk, maar ik werk al jaren in interieurzaken en al 10 jaar ongeveer in een toffe woonwinkel!4. Kijk je stiekem in de badkamerkastjes van andere mensen?


Tegenwoordig komen we natuurlijk nergens meer, maar dit is echt iets wat ik inderdaad zou kunnen doen! Niet per se om te zien wat ze in huis hebben, oké misschien een beetje, maar ook om te bekijken of ze het handig hebben ingedeeld.


Ik ben zo iemand die zelf echt niks te verbergen heeft, ook niet op onze boven verdieping en nachtkastjes, dus denk altijd dat anderen dat ook niet hebben!


5. Waar heb je het hardst om gelachen de afgelopen week?


Oei, ik weet niet of Kevin hier blij mee is dat ik dit deel. Maar ik ben dus best wel hoogzwanger achtig... hij vroeg of ik z’n nekharen even weg wilde scheren. Hier had ik echt totaal geen zin in en zei dat hij maar met z'n schouders omhoog moest lopen op het werk. Zodat de kraag van z’n werktrui eroverheen zou zitten. Zo heeft ie ongeveer 10 minuten rondgelopen!


Wij hebben in onze relatie echt zoveel dingen waar we samen echt stuk om kunnen gaan en dat is echt hilarisch!


6. Heb je het afgelopen jaar nog in een zwembad geplast?


Vorig jaar zijn we 2x in een zwembad geweest en daar plas ik niet in! Veel te bang dat mensen dat zouden zien!


Wel hebben we een waterplas hier om de hoek, daar is het echt heerlijk in de zomer 's morgens! Daar plas ik wel gewoon in hoor, kan geen kwaad toch!?


7. Als je nu iemand moest kiezen om mee te zoenen, wie zou dat zijn? Je partner telt niet!


M'n new best friend Marlinde, ik leerde haar kennen via instagram en Kevin maakt altijd grappen dat we lesbisch zijn... We appen en kletsen zoveel! Dan is het vast goedgekeurd toch?


8. Hoe vaak heb je een duckface gemaakt voor je selfie?


De echte duckface fase, tsjaaaaa.. moet ik hier eerlijk op antwoorden!? Ik was denk ik 20 ofzo... Daarna vrijgezel en op tinder! Ik zou het niet weten, vaak genoeg denk ik! #guilty


9. Aan welk tv-programma zou je mee willen doen? En aan welk programma zou je absoluut niet mee willen doen?


Ik heb ooit een mail gemaakt naar NPO om ons op te geven als figuranten voor first dates! Lijkt me zo geweldig grappig om die mensen te zien! Ook zou ik graag wel onze zolder laten verbouwen! Maar ik zit zelf in het vak, dus gewoon nog jaren plannetjes maken en eerst de rest eens afmaken!


En ik snap echt WERKELIJK niet, maar echt niet, hoe graag wij er ook naar kijken, dat mensen hun relatie denken te kunnen redden met temptation island! What were you thinking!?


10. Wat voor beleg zit er op jouw ultieme broodje?


Oooh vraag je dit echt aan een zwangere? Ik wil zoooo ontzettend graag gerookte zalm, en tonijn en hier in de stad zit een Italiaanse lunchroom met echt de allerlekkerste broodjes ossenhaas! 🥰


We zijn weer een hoop wijzer Daphne! Vooral ook dat ik niet 's ochtends vroeg met jou ga zwemmen hahaha! Volg Daphne via instagram, en blijf op de hoogte van haar verbouwingen en baby perikelen!
0 opmerkingen

Коментарі


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page