top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @sabrinavisual

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


In 2020 stelde ik influencers al idiote vragen en in 2021 gaan we gewoon lekker door! In de rubriek #mariekedurft stel ik influencers in de interieur wereld tien vragen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!


Ik kan niet wachten om mijn gekke vragen aan Sabrina (@sabrinavisual) te stellen. Knettergek, staat heerlijk met beide voeten in het leven, een top instelling en lekker positief. Echt een delight om te volgen. Ze had al zo’n prachtig huis in Nederland maar nu is ze net verhuisd naar Dubai om gewoon weer lekker verder te gaan met een über stylish existence. En tussen de interieur plaatjes door deelt ze jaloersmakende omgevingsfoto’s van Dubai. Ik ben fan!


Hier komen Sabrina’s antwoorden!


1. Wat is het meest stomme feitje dat je weet?


…..Zebra’s wit zijn met zwarte strepen….(ipv andersom)


2. Wat heb je liever: benen zo lang als je vingers of vingers zo lang als je benen?


Nouja dan maar optie 1…..ik roep altijd in mijn volgende leven wil ik benen tot aan mij nek en dik lang blond haar….beide heb ik nl niet. 🤪


3. Woon je liever in een grot of in een boomhut? En hoe zou het er uit zien?


Alsjeblieft geen grot zeg….ik ben echt mega claus(trofobisch) joh…..Liever een hut in een hoge boom, kan ik lekker alles goed zien ook. Hou graag de controle en het overzicht. Ooh ja en het interieur van Los Enamorados (favo hotel op Ibiza) dan in die boomhut please. Heerlijke vintage vibes, bont en kleurrijk, cozy en blij.


4. Wat komt voor jou het dichtste bij magie?


De kracht van visualiseren, heb al paar keer gehad dat mijn visualisatie werkelijkheid werd. Probeer het nu uit op mijn spiegelbeeld en nieuw verkregen rimpels van afgelopen jaar……….nog geen succes…😉


5. Wat is je meest nutteloze talent?


Stapeltjes maken van van alles, ik ben echt een prof stapeltjes maker! Redelijk dwangmatige tijdschriften ‘rechtlegger’ …..Maarja ik vind nou eenmaal als je er stapeltjes maakt het er toch al iets ‘gladder’ en georganiseerder uitziet dan!


6. Wat vind je van tuinkabouters?


Ik geef je 1 woord…STOM!! Hahaha (zou verboden moeten worden).


7. Je wordt wakker van de deurbel, je doet open en er staat een baby giraffe op de stoep. Wat doe je?


Binnenhalen, gelijk…..en ipv de nu zo populaire Covid hond bombarderen tot ons nieuwe huisdier, Covid girafje….. Ten eerste een langwerpige mand aanschaffen…lange wandelingen maken……heel veel toffe halsbanden kopen, een coltrui punniken voor hem…alles om samen met deze schattige langnek met zijn fluwelen ogen samen de lockdowns door te komen.


8. Wat zou de slogan zijn voor de sitcom over je leven?


At least she tried…….hahahahaha …..(ik ben nogal van enthousiast aan iets beginnen, maarja daarna heh)


9. Wat eet je graag, maar is stiekem not done?


Choco zoenen…….puntje eraf knabbelen en dan de vulling eruit zuigen en als laatst de bodem eten. Lekkerrrr man! Heel doosje van negen stuks…makkelijk en zonder met mijn ogen te knipperen.


10. Als je een levenslange voorraad van wat dan ook mocht hebben, wat zou dat dan zijn?


Choco zoenen, drop, Champagne (Piper Heidsieck) oude kaas, vliegtickets…..En natuurlijk ook positiviteit, energie en gezondheid!


Twinning Sabrien!! Ik kan ook zoooooo van die zoenen genieten! Moet ik ze wel voor de kids verstoppen.... Meer lezen van Sabrina? Volg haar dan op Instagram!


Andere #mariekedurft artikeltjes vind je hier!

0 opmerkingen

Commentaires


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page