top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @tatjanas_world_


Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?

Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Aan het woord is Tatjana Foekema @tatjanas_world_. All-round top chick, lekker stoer en met een uitgesproken herkenbare stijl. Perfect interieur, perfecte styling, en een heel goed oog voor fotografie. Het is niet voor niks dat ze enorm veel volgers heeft op Instagram. En Tat heeft ook altijd haar woordje klaar. Kan echt niet wachten om te lezen wat zij te zeggen heeft op mijn gekke vragen.


Lees je mee?

1. Jij bent lekker lang. Men zegt dat Nederlanders de langste mensen ter wereld zijn. Hoe zou je dat bewijzen?


In ieder geval de mensen met de langste tenen hahaha. Een centimeter en mijn paspoort pakken, I guess? Veel Nederlandser dan ik krijg je ze niet en ik ben behoorlijk lang.


2. Jij bent de nieuwste toevoeging aan een doosje kleurpotloden. Welke kleur potlood ben je en waarom?

Zwart, like my soul! Hahaha, just kidding. Met zwart kan je de lijntjes doen, om er vervolgens buiten te kleuren. Ik hou wel van buiten lijntjes kleuren!


3. Zou je liever een harde scheet laten na elke serieus gesprek of boeren na elke kus?

Een boer na elke kus. Die vent van mij heeft het toch op opgegeven dat ik ooit nog eens normaal word haha. Dan kan ik tenminste de schone schijn nog ophouden naar de rest van de wereld haha.


4. Stel je bent een baksteen, in welke muur zou je gemetseld willen worden, op welke hoogte en waarom?

Bovenin in ieder geval, dan worden er in ieder geval geen dingen over je heen gehangen of voor je gezet. En euhhhmm, waar? De muur van La Casa de Giulietta in Verona lijkt me wel wat. Lekker zwijmelen bij liefdesbrieven!


5. Woonkamer, bureautje of auto; welke maak je als eerste schoon?

Absoluut de woonkamer. Rommel in huis is echt rommel in mijn hoofd. En daar ben ik het vaakst. Qua schoonmaken en rommel opruimen doe ik wel beetje aan struisvogelpolitiek. Als ik het niet zie, is het er niet haha.


6. Heb je een rare fobie?

Of het een rare fobie is weet ik niet….maar ik krijg echt de kriebels van afvoerputjes. Zo.ontzettend.smerig! Het idee wat daar dan ooit allemaal doorheen is gegaan *kots* hahaha. Oké beetje raar is ie wel denk ik...


7. Je opent je vriezer en ziet een pinguïn. Wat doe je?

Even checken of ik niet te veel heb gezopen en snel een bak Ben & Jerry’s pakken voordat ik meteen de vriezer weer dichtsmijt.


8. Zou je liever een huid hebben die van kleur verandert op basis van je emoties of tatoeages over je hele lichaam die afbeelden wat je gisteren hebt gedaan?

Van kleur veranderen. Lijkt me best wel handig eigenlijk….weet iedereen gelijk of ze met een boog om je heen moeten lopen, een arm om je heen moeten slaan, of met je kunnen feesten!


9. Je erft een pizzeria van een ver familielid. Wat doe je?


Free pizza forever! Wat ik doe? Get fat! What else hahaha, I love pizza!


10. Je hebt genoeg van interieur en besluit ineens zangeres te worden. Wat is de naam van je debut album?


"What the fuck was I thinking?” Dat zingen kan ik beter voor in de douche bewaren, believe me.

Nou we zijn weer een enorm stuk wijzer geworden Tat! Wil je meer van Tatjana weten, volg haar dan op Instagram!0 opmerkingen

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page