top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @thuisbijvierleeuwen


Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?

Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Een van mijn favoriete persoonlijkheden, en met een jaloersmakend interieur, is Anjes (@thuisbijvierleeuwen). Een creatieve styling queen, die de mooiste dingen zelf maakt. Jaloers op die gave. En ze is gewoon een (te) gek mens! Ben benieuwd wat zij van wat maffe vragen maakt!Deze vragen stelde ik aan haar:

1. Welk kledingstuk wat echt niet meer kan weiger je weg te gooien?

Ik heb dus een spijkerbroek waar zoveel gaten inzitten dat je het amper nog een broek kunt noemen. Maar hij zit zo lekker, dus ik vind dat ie in en om het huis nog best kan. De huisgenoten denken daar anders over.

2. Hoe vaak heb je een duckface gemaakt voor een selfie?

Nooit dus. Als ik dat doe verschijnen er inmiddels rimpels op hele rare plekken en lijkt mijn mond op een verschrompelde aardappel.

3. Waar kun je jou ‘s morgens voor wakker maken?

Eigenlijk het liefst nergens voor, want ik hou van slapen. Maar als het dan toch moet...doe dan maar voor een stuk cheesecake.

4. Zou je liever alleen een vork (en nooit meer een lepel) gebruiken of alleen een lepel (en nooit meer een vork)? Waarom?

Jeetje, pfff geef mij dan maar een vork. Denk ik...


Alles wat een beetje vloeibaar is kan ik ook drinken of opslurpen en een vork is handig bij het snijden van van alles en nog wat.

5. Wat doe je dat gênant zou zijn als iedereen het te weten zou komen?

Ja duhhh, dat ga ik natuurlijk niet het World Wide Web opgooien.

6. Wat zou je poes over je zeggen als we om een referentie vroegen?

Dat ligt eraan aan welke poes je het vraagt!


Sorry...inkoppertje. 🤪

7. Waar zou je liever de macht over hebben: vuur of water?

Dat is best lastig, maar ik denk toch water! Met water kan ik vuur blussen. Aan de andere kant...met vuur kan ik water verwarmen. Ik weet het niet meer...mag ik ook de macht over beide hebben?

8. Stel, je krijgt een advertentiespot van 1 minuut tijdens de Super Bowl die je niet mag verkopen, waarmee zou je die dan vullen?

Ik kan natuurlijk zo’n miss Universe-achtig antwoord geven zoals een boodschap over wereldvrede, maar eigenlijk zou ik die minuut liever vullen met allemaal zwartwit foto’s van zoveel mogelijk verschillende mensen, uit zoveel mogelijk verschillende culturen. En dan eindigen met alleen een tekst: we’re all beautiful in our own way.

9. Wat zou je liever hebben: nooit meer een touchscreen gebruiken of nooit meer met een toetsenbord en muis werken?

Dat toetsenbord en die muis mogen de deur uit! Geen twijfel mogelijk.

10. Hoe krijg je een olifant in een koelkast?

Deurtje open, dan die pinguïn van Tatjana eruit halen (die heeft dat ijs toch al wel op inmiddels) en dan de olifant erin. Deur dicht en heel hard duwen!

Dan vraag ik me toch af wat je dan weer met Tatjana's pinguïn gaat doen Anjes! Dankjewel voor deze eye openers. Volg je Anjes nog niet op Instagram? Ga dat dan NU doen!


Meer gekke interviews met influencers lezen? Klik dan hier!

0 opmerkingen

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page