top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @veel_woongeluk


Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?

Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!


Nu is het de beurt aan Marina van Maanen (@veel_woongeluk). Marina woont me toch in een beauty van een huis, met zeeën van mooi land erom heen. Ben ik hartstikke jaloers op. Vooral op die keuken!! Anyway, laten we eens kijken of ze net zo goed met gekke vragen uit de voeten kan, als met haar mooie huis!Deze vragen stelde ik aan haar:

1. Kan je hoelahoepen? Foto evidence please. Als het niet gefilmd is, geloven we je niet.


Hahaha nooooooooooooo ik ben zo stijf als een hark - de enige hoepel die ik heb hangt gedecoreerd aan de muur!


2. Heb je ooit een telefoontje gepleegd waarbij je iemand in de maling neemt? Vertel ons het gesprek eens?


Echt niet! Ik vind dat echt verschrikkelijk, ik kan dat ook niet aanzien als ze dat doen op radio en tv. Ik ben de wegzapper hoor, plaatsvervangende schaamte.


3. Wat heb je liever; 100 kittens of drie baby luiaards?


100 kittens - en dan draag ik ze met liefde over aan vriendlief en dochterlief. Heb ik weer lekker mijn handen vrij!


4. Welk eten zou je absoluut nooit onder welke omstandigheden dan ook eten?


Levende dieren - insecten die nog kronkelen zeg maar - brrrrrrrrrrrrrrr


5. Als je een eiland zou hebben, wat is dan het eerste wat je zou bouwen?


Een mega bed, mijn favoriete zin is; ik denk dat ik vanavond eens lekker vroeg naar bed ga - hoewel dit nooit lukt...


6. Als je een taart zou zijn... Welke taart ben je dan?


Zonder twijfel, een carrotcake - oftwel worteltaart - ik begin nu al te kwijlen.


7. Op welke beroemdheid lijk je volgens sommige mensen?


Anne Hathaway in haar beginjaren - toen ze nog een beetje een ugly ducky was.

8. Je mag meedoen met GTST en wordt daarvoor rijkelijk beloond. De catch is, je moet een naaktscène spelen. Zou je het doen?


Hou eens op, ik wil niet eens met kleren aan in GTST....


9. Wie mag jou wel komen verrassen met een beschuitje?


Ik vond Waldemar Torenstra altijd wel aantrekkelijk - hij was ook klusser in de serie Divorce - er was nog even sprake van opnames in ons klushuis in Haarlem - dan zou het het huis worden van Waldemar, maar helaas stopte de serie toen. Dat was wel echt too good to be true! En nee, dat was niet eens een (natte) droom.


10. Je staat in de file en je moet hartstikke nodig plassen. Doe je het naast de auto?

Ik zie dat niet als een probleem, desgewenst zwaai ik nog naar wat mensen die dat op prijs stellen. 😉


Nou Marina, ik denk dat je best een aanwinst zou zijn voor GTST hoor! En volgende keer zwaai ik naar je in de middenberm. Meer weten van Marina? Volg haar dan op Instagram!


Wil je meer gekke interviews met interieur influencers lezen? Klik dan hier!0 opmerkingen

Комментарии


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page