top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @wendy_studiozinnig

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


In 2020 stelde ik influencers al idiote vragen en in 2021 gaan we gewoon lekker door! In de rubriek #mariekedurft stel ik influencers in de interieur wereld tien vragen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!

Een van mijn favorieten op Instagram is Wendy (@wendy_studiozinnig). Een stoere chick, heerlijk nuchtere kijk op het leven, een designstijl om u tegen te zeggen en de meest jaloersmakende tuin en veranda. Geen wonder dat ze zo in trek is als designer! Wendy is ook gewoon een maf mens en ik kan niet wachten om te zien wat zij van mijn vragen brouwt!


Zie hier!!


1. Wat was je ergste afspraakje ooit?


Uit eten met een aantal uit de klas waar ik net mee eindexamen had gedaan, supervermoeid en daar 11 Sambuca binnen ’t uur naar binnen gewerkt ("kom we steken het aan dan gaat de alcohol eruit”) en zo blauw als een gympie naar huis gebracht…Noooooit weer drink ik shots, sambucca of iets wat er op lijkt.

2. Welke celeb zou ‘jou’ mogen spelen als er een film over je gemaakt werd?


Bradley Cooper….


Ehh oh en anders Beyonce, of Chantal Janzen om haar geweldige gezichtsuitdrukkingen!


3. Als je een feestdag zou mogen introduceren, welke zou het zijn? De Wendy’ kom-zo-idioot-mogelijk-verkleeddag'.


Maakt niet uit, iets met verkleden, want ik ben gek op verkleden!!

4. Wat was je duurste aankoop ooit?


Op ons huis na, geen ideee! Maar zonder mijn tassentic had ik zeker al een mooie spaarbegin voor een Kelly-Bag gehad! Maar denk dat ie nog komt, want ik wil mijn huidige motor vervangen voor een ‘dikkere babe.


5. Welke magische gave zou je willen hebben?


Dat mijn uitstelgedrag verdwijnt en ik meteen ga doen wat ik zeg of beloof! En een echte: dat er geen kinderen meer kunnen overlijden aan ziektes of ongelukken ! OK, ook ouderen, maar eerst kinderen…


6. Wat heb je liever; altijd een steentje in je schoen hebben of altijd op hoge hakken lopen?


I love hoge hakken, dankzij die kaklabrador van ons die me liet struikelen en ik m'n voet gebroken heb kan ik die niet meer zo hoog als ik droeg, maar dan toch dàt!!
7. Wat is het meest beschamende dat je ooit gedaan hebt toen je dronken was?


Oh echt, ga ik dit opschrijven…. Overgeven in datzelfde kroegje van de eerste vraag….onder de tafel….


8. Geloof jij in karma?


Nee, wel in hard schelden en dan doorgaan met volle snelheid.


9. Op welke leeftijd denk je dat mannen het knapst zijn?


Hahaha, nou ik ken ze knap tot knapperig van 30 tot ouder, als ze maar pretogen hebben boeit t mij verder niet!

10. Hoe denk je dat je beste vrienden je zouden beschrijven als ze maar 3 woorden mochten gebruiken?


Enthousiast, creatief en vooral chaotisch.


Toegift van Wendy:


Wil je ook nog mijn top5 van foute liedjes? Ja doe maar!!


Right said Fred - I’m too sexy; Op de bar dansen in studententijd.

B52 - Love shack; In een smotsige kroeg dansen ook in studententijd

Isaac Hayes- Chocolade salty balls; Als we die luisteren krijgt mijn jongste zusje de slappe lach

Hermes house band - echt I wil survive!; Omdat we die met mijn vriendin valser dan vals leren waar we ook zijn als we die horen. Goeie titel ook trouwens, vreselijk nummer maar ik denk meteen aan feesten nu!


En als we toch los zijn: Frans Duijts is mijn ultieme meeblèrnummer; jij denkt maar dat je alles mag.


Nou Wendy, ik heb meteen weer enorme zin in een feestje! FOUTE nummer? YES YES YES!! Let's do it girlfriend! Who's up for a parteeeeeeeee? Gaan we ons meteen verkleden! Maf mens. Ik doe mee!


Meer weten van Wendy? Of misschien kan je haar interieurontwerp hulp gebruiken? Check dan haar instagram of haar website!


Lees andere #mariekedurft interviews hier!

0 opmerkingen

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page