top of page
  • Marieke

#mariekedurft... te vragen aan @wonen_bij_chantal

Influencers in de interieur wereld worden veel gevraagd voor interviews en binnenkijkers. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ene binnenkijker is vaak niet veel anders dan de andere. De vragen zijn vaak hetzelfde. Zelfs zo, dat ik een template-tje heb liggen waarvan ik zo de antwoorden kan copy pasten. Want elke binnenkijker vraagt je wel je interieur stijl te beschrijven, je favo item in huis, waar je het liefste shopt en je interieur tips voor anderen bijvoorbeeld. En stiekem weet je dat allemaal al, want je volgt ze vaak al op de voet! En weet je nou echt iets nieuws over die persoon? Eigenlijk niet toch?


Daar gaan we verandering in brengen! In de rubriek #mariekedurft ga ik influencers tien vragen stellen waarvan je nog niet wist dat het antwoord simpelweg MOEST weten. Ongewone vragen, gekke vragen, directe vragen, zo gek als ik ze kan verzinnen. Leuk? Lees dan lekker mee!


Ik ben best een beetje trots dat Chantal (@wonen_bij_chantal) mij haar gekke vragen laat stellen. Ik heb namelijk een beetje een insta crush op Chantal! Een pracht van een huis, altijd perfect gestyled maar het meest jaloers ben ik toch wel over hoe tof ze er zelf altijd uit ziet. Ik zou wel eens willen snuffelen door haar jurk en laarzen collectie! Oh en haar bed vind ik ook zo gaaf – misschien toch eens een cursusje bed opmaken ‘zodat het er niet opgemaakt maar toch top uitziet’. Dat dus.


Anyway aan haar stelde ik de volgende vragen!


1. Welk fictief personage is volgens jou het meest zoals jij?


Garfield, die denkt ook de hele dag aan eten, en ik kan als iets mij niet zint ook best kattig of grumpy uit de hoek komen.


2. Wat is de meest irritante karaktereigenschap die iemand kan hebben?


Egoïsme maakt een mens erg lelijk vind ik.


3. Wat zouden mensen horen als ze jouw gedachten konden lezen?


Is het te vroeg voor wijn? Hahahaha...nee hoor. Ik denk een chaos. Mijn gedachten staan eigenlijk nooit stil. Ik praat ook veel tegen mijzelf. Vaak ook ongemerkt hardop...kan nog wel eens gênant zijn.


4. Wat staat er op je nachtkastje wat je altijd snel even weg zet voordat je een instagram foto van je slaapkamer maakt?


Neusspray. Mijn neus zit altijd dicht in de avond en nacht. Ik gebruik al jaren een speciale spray op recept die gelukkig goed werkt en ik altijd door mag gebruiken.


5. Is er iets wat echt super fout is, maar wat je toch stiekem zou willen proberen?


Oehh dit vind ik een lastige...nou ja. Wat super fout is voor mij is een hele grote zak drop in 1x leeg eten (hoge bloeddruk) ik ga het dus maar niet proberen, maar stiekem zou ik dat wel eens willen doen. Misschien als ik later heel oud ben en een dag meer of minder er toch niet meer toe doet.


6. Wat zou het eerste zijn wat je zou doen als je uit de gevangenis zou komen?


Wijn! Hahahaha...mensen denken na deze vragen waarschijnlijk dat ik een drank probleem heb.


7. Wat is de grappigste herinnering van een dronken moment?


Zie...daar heb je het al. Ik ben eigenlijk nooit echt dronken, geoefende drinker hè. 😉 Wel weet ik genoeg grappige herinneringen te noemen van anderen die genoeg gedronken hadden. Maar die blijven fijn in mijn herinnering.


8. Zou je ooit een lifter en lift aanbieden? Zo nee, wat nou als het een onwijs lekker ding is?


Dat ligt er aan HOE lekker hij is... ;)


9. Beschrijf het lelijkste kapsel dat je ooit hebt gehad.


Stekels! Bij deze een oproep aan alle kappers, als een zwangere vrouw vraagt om een korte coupe weiger haar dan de toegang. Ze wil dit niet echt, het zijn de hormonen! Ze zouden een sticker op de deur moeten plakken met verboden voor zwangeren.


10. Wat is het vreemdste wat je ooit gegeten hebt?


Hondenkoekjes...toen ik klein was pikte ik die altijd uit de voorraadkast. Geen flauw idee waarom trouwens. Ik kreeg toch echt genoeg te eten.


Nou wat denken jullie? Volgens mij houdt Chantal van wijn! En dan snap ik wel! Die stekeltjes dan weer niet hahahaha. Willen jullie meer zien en lezen van Chantal? Volg haar dan op Instagram!
0 opmerkingen

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page