top of page
  • Marieke

Mijn toiletje pimpen!

Ik heb het weer gedaan hoor! Een make-over met stickers. En ik vind het dus helemaal top. Neem een ​​saai toiletje, geef het een likje verf en bedek de gewone tegel met funky Portugese tegelstickers. Zo eenvoudig is het. Nu a) waarom heb je een nog saai toilet en b) waarom heb ik dit niet eerder gedaan?

De vorige situatie was echt niet zo vreselijk (zie foto). Mind you, ik had de afschuwelijk geel / bruine tegels en de muren al geschilderd, in lijn met de vorige slaapkamerlook. Maar toen ik mijn slaapkamer transformeerde in een oase van aardetinten (lees hier meer), besloot ik dat het tijd was om ook het toilet aan te pakken.


Dus eerst schilderen, dan plakken. En voila! Moonwallstickers stuurde me een paar sampletjes om uit te proberen, omdat ik keuze stress had. Maar ik heb uiteindelijk gekozen voor deze schattige Portugese tegels om een ​​beetje contrast toe te voegen. En ik denk dat het geweldig is gelukt!


Deze tegelstickers zijn er in allerlei maten en zelfs in vloerafwerking. Ik gebruikte hun vloertegelstickers voor mijn gang en zelfs na een goede zes maanden zien ze er nog steeds perfect uit (lees hier meer over dat project). Bekijk hun website voor meer inspiratie. Wat vind je ervan?
0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page