top of page
  • Marieke

Vintage Berber Rugs by Kenza & Co

Een van mijn favouriete kleden shops is Kenza and Co van Spaanse eigenaresse Begoña. Zij verkoopt authentieke Marokkaanse vintage berber kleden die ze vindt bij de makers zelf. Ze heeft net een kinderserie toegevoegd, waarvan er eentje in mijn dochter’s kamer ligt. Hoe leuk dan! En ze verzendt ze nog gratis ook! Klik hier om ze te bekijken.0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page