top of page
  • Marieke

Werk aan de Muur - voor buiten!

Verfraai eenvoudig je tuin of balkon

Het zonnetje schijnt, en hoppa we zitten buiten! Ja toch? Ik hou enorm van het zomer gevoel (ook als het nog wat frisser is in Nederland) en ben fan van het hele outdoor living concept. Ik wil dat het er buiten op z'n minst net zo gezellig en sfeervol uitziet als binnen. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen. Een soort huiskamer dus, maar dan buiten.

Terras 'before'

In Spanje heb ik een heerlijk overdekt terras. Ruim, mooie tegels, en een geweldig uitzicht. Maar echt gezellig was het er niet, met de kale muren en de TL lamp. Who cares, denken sommigen dan, je zit toch in Spanje, aan de wijn en de tapas in het zonnetje. Maar ik word zo gelukkig van mooi aangeklede ruimtes. En toen vertelde Werk aan de Muur me dat hun unieke kunstwerken nu ook speciaal voor buiten gemaakt kunnen worden!


De unieke werken van Werk aan de Muur

Ik heb al een aantal werken van Werk aan de Muur (zie hier bijvoorbeeld) en was natuurlijk meteen enthousiast. Bij Werk aan de Muur vind je een ruime collectie aan betaalbare originele wanddecoratie. Elk kunstwerk is uniek en op maat gemaakt, speciaal voor jou. Werk aan de Muur werkt met meer dan 10.000 beeldmakers en zij bieden meer dan 300.000 werken aan. En wanneer je een werk hebt besteld, gaat een deel van het bedrag naar de beeldmaker. Hiermee steunt Werk aan de Muur samen creativiteit en zorgen ze ervoor dat de beeldmakers lekker bezig kunnen zijn met het creëren van kunstwerken!


Tuinposters op canvas

De tuinposters op canvas worden speciaal gemaakt voor in de tuin, maar natuurlijk met behoud van hoge kwaliteitseisen. De kunstwerken worden geprint op spierwit canvas van zeer hoge kwaliteit. Het doek wordt gespannen over een houten frame. Het hout is speciaal bewerkt zodat het tegen regen en vocht kan. Het canvas krijgt dan een andere coating die het werk beter beschermt en er worden speciale, roestvrije nietjes gebruikt waardoor er geen roestvlekken ontstaan.


Vakantie gevoel op canvas, maar dan nét anders

Voor mijn terras in Spanje was ik op zoek naar iets met een zomers gevoel, maar niet de standaard strand plaatjes, of palmbomen. Ik wilde iets anders. Nou daarvoor zit je dus goed bij Werk aan de Muur. Als je iets anders zoekt, kan je het daar vinden. Ik zocht 2 kunstwerken, bij elkaar passend, in het kleurenpalet van mijn huis (interieur en exterieur); echte blikvangers en conversation starters.Ik werd al snel verliefd op dit kereltje uit Cuba. Ik word hier dus heel blij van. De setting, de kleuren en het eigenwijze. Het nam mijn man meteen terug in de tijd toen hij door Cuba aan het backpacken was. Mijn tweede keus is deze prachtige stoere ballerina, in haar pauze op de trap van een restaurantje. Het geheel heeft iets verlorens, iets van vergane glorie. Love it. Doet mij denken aan mijn ballet tijd. Ik was zo'n ballerina die niet te schattig was (ballet was een noodzakelijk kwaad als warming up tijdens mijn gymnastiek carrière) - ik herken me daar wel in. Ik bestelde mijn buitendoeken toen ik nog in Nederland was, en nam ze in de auto mee naar Spanje.Mijn huiskamer buiten

Het geheel werkt gewoon. Die muur is een rustpuntje op het terras. Twee luie tuinstoelen, en een antieke kast met vintage wijn kruiken (gevonden in de schuur van het huis). Wat boho lampenkappen om wat textuur en interesse aan te brengen. Die muur is subtiel verlicht zodat ook 's avonds mijn Cubaanse mannetje en stoere ballerina in de spotlights staan.Waarom geen kunst buiten?

Mijn man is zo'n typetje van 'moet dat nou allemaal, het is toch maar een terras'. Toen ik hem mijn visie voorlegde was het zo van 'whatevs, je gaat je gang maar'. En nu is hij dus enorm enthousiast hé! 'Oh Mariek, dit is nu mijn favo hoekje, en laten we hier gaan zitten met een wijntje 's avonds!'. Nou dat dus. Need I say more?


Ik ben enorm blij met mijn gepimpte terras. Mijn canvassen hangen overdekt (een terras zonder schaduw is geen optie hier omdat het anders niet te harden is), maar dat hoeft dus niet. Deze Werk aan de Muur canvassen zijn speciaal voor buiten en kunnen prima tegen een stootje. Zelfs tegen het Nederlandse weer!


Eerst even virtueel uitproberen? Gebruik de app!

Weet je niet wat je moet kiezen? Werk aan de Muur heeft een hele handige app ontwikkeld. Deze app helpt je om te zien of het werk past in je interieur. Maak een foto van je kamer met je iPhone, iPad of Android device, hang het werk op en deel het resultaat met je partner en je vrienden via e-mail, Facebook en Twitter.


Hoe dan?

Op Werk aan de Muur vind je bij elk werk een werkcode. Vul deze code in in de app en het werk is klaar om virtueel op te hangen in jouw kamer. Maak een foto van je kamer en hang het werk op de juiste plek. Pas de afmeting van het werk aan om te zien in welke maat het werk het beste tot zijn recht komt.

Iets voor jou?

Wat denk je, zit er iets voor jou tussen? Ik ben benieuwd! Laat me maar weten of ik je geïnspireerd heb! Wat vind je van de buitenhuiskamer die ik gecreëerd heb?


Liefs, Marieke


Dit is een samenwerking met Werk aan de Muur.0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comments


Marieke Rijksen - Whispering Bold.jpg

Hi! Thanks for stopping by.

Ik ben Marieke, een Nederlands Australische interior designer, docent, business executive, content creator en social media influencer.

 

Duik in de wereld van interieur design en lees over wooninspiratie, make-overs en toffe doe-het-zelf home decor projecten op mijn blog.

Ik hou je op de hoogte!

Pick my brains.

Let the posts come to you.

Vind je het lastig om beslissingen te nemen voor je eigen interieur? Boek een online brainstormsessie met mij en zet ideeën om in plannen.

homestyleclub-stijlcioon-logo_edited_edi
bottom of page