top of page
Photo 01-04-2022, 11 15 06_edited.jpg

Stijladvies à la minute

Inrichten moet leuk zijn en niet frustrerend. Wanneer je een goede interieur smaak of ongelimiteerd budget hebt, kom je er meestal wel uit. Maar wat als je kwaliteiten ergens anders liggen en je geen vermogen wilt uitgeven aan interieuradvies? Ik werk als stijlicoon samen met The Home Style Club met de missie om een droominterieur voor iedereen toegankelijk te maken.

Direct aan de slag met een goed plan

Met mijn stijladviezen á la minute kun je direct aan de slag met een goed plan. Zo wordt keuzes maken makkelijk en inrichten weer leuk! Geen wachtlijst, geen dure ontwerpkosten en direct toegang tot mijn digitale advies met opties voor ieder budget. Want iedereen verdient een stijlvol interieur!

Ik heb voor elke ruimte in huis een concreet plan ontwikkeld. Na aanschaf krijg je direct toegang tot het digitale advies met een compleet kleurenplan, behang opties, vloeren, raambekleding en een zeer uitgebreide shoplist met meer dan tweehonderd producten in verschillende prijsklassen (zie hier een voorbeeld). Nog niet alle ruimtes staan online, elke maand wordt er een nieuwe ruimte gelanceerd.

Dus ga je verbouwen, verhuizen of heb je gewoon zin om te veranderen in huis maar weet je niet hoe? Hou je van mijn stijl? Dan krijg je via mijn pagina bij The Home Style Club een mega uitgebreid plan van meer dan 70 pagina’s (voor een heel betaalbare prijs) waarmee je zelf gaat mixen en matchen. De producten in mijn adviezen zijn een mix van budget small, medium en large zodat het plan echt voor iedereen is! Ga je een kijkje nemen? Ik ben heel benieuwd!

Het leven is te kort voor een saai interieur.

homestyleclub-logo-final-horz.png
Photo 01-04-2022, 11 15 11.jpg
Eetkamer stijladvies - Marieke @whisperingbold
keuken mock up THSC.jpg
Woonkamer stijladvies @whisperingbold the home style club
toilet mock up.png
bottom of page